[1] Fatty Acid Composition and Anticancer Activity of Neutral and Polar Lipids of Pacific Oyster (Crassostrea gigas) Cultured in Khanh Hoa Coast in Vietnam, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 74, 2024, (Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh, Trần Quang Ngọc, Trần Thị Phương Anh)
[2] Fabrication of cathode electrodes based on activated carbon, reduced-graphene for hybrid capacitive deionization technology, Pure and Applied Chemistry, 2024, (Nguyễn Thế Hân)
[3] Acetylcholinesterase inhibitory activity of fatty acids isolated from brown seaweed Sargassum mcclurel Setchell, Tạp chí Dược liệu, Vol 27. No. 1, 19-24, 2022, (Nguyễn Thế Hân)
[4] Optimization of ultrasound‐assisted extraction conditions for phenolics, antioxidant, and tyrosinase inhibitory activities of Vietnamese brown seaweed (Padina australis), Journal of Food Processing and Preservation, 2021, (Phạm Hồng Ngọc Thùy, Nguyễn Thế Hân)
[5] β-Glucuronidase inhibitory activity of bromophenol isolated from red alga Grateloupia lancifolia, AIMS Agriculture and Food, 2021, (Nguyễn Thế Hân)
[6] The effect of red seaweed extract on quality of whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei) during iced storage, Tạp chí KH&CN, Tập 57, Số 4 (8/2021), ĐH Công nghiệp Hà Nội, 118-123, 2021, (Khổng Trung Thắng, Đặng Thị Thu Hương, Nguyễn Thế Hân)
[7] Alpha-glucosidase inhibitory activity of some brown seaweeds collected in Nha Trang bay, Khanh Hoa province, Nông nghiệp và Phát triển, Số 19, 90-98, 2020, (Ngô Thị Hoài Dương, Nguyễn Thế Hân)
[8] Khả năng hạn chế oxy hóa lipid của phân đoạn dịch chiết giàu Polyphenol từ rong nâu Sargassum mcclurei trên cơ thịt cá bớp, Jounarl of Science & Technology, Vol 56, 111-116, 2020, (Khổng Trung Thắng, Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[9] Isolation and evaluation of antimicrobial and anticancer activities of brominated sesquiterpenes from Vietnamese red alga Laurencia intermedia Yamada, Bioscience Research, 2020 17(1): 459-466., 2020, (Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh, Trần Quang Ngọc)
[10] New triterpene sulfates from Vietnamese red alga Tricleocarpa fragilis and their α-glucosidase inhibitory activity, Journal of Asian Natural Products Research, 2020, (Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[11] Hoạt tính ức chế α-Glucosidase của ba loài rong lục thu tại vùng biển Khánh Hòa, TNU Jounarl of Science and Technology, 225(08), 305-312, 2020, (Ngô Thị Hoài Dương, Vũ Lệ Quyên, Nguyễn Thế Hân)
[12] Tối ưu hóa điều kiện chiết với sự hỗ trợ siêu âm để thu nhận polyphenol có hoạt tính chống oxy hóa từ loài rong đỏ Gracilaria salicornia, Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản, Số 04-2020, 75-84, 2020, (Phạm Hồng Ngọc Thùy, Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[13] Maximising phenolic compounds and antioxidant capacity from Laurencia intermedia using ultrasound-assisted extraction, AIMS Agriculture and Food, 2020, (Phạm Hồng Ngọc Thùy, Nguyễn Thế Hân)
[14] Nguồn lợi rong biển ven các đảo tiền tiêu ở biển Việt Nam, Nông nghiệp và phát triển nông thôn, Số tháng 12/2019, 61-70, 2019, (Nguyễn Thế Hân)
[15] Xác định điều kiện chiết thích hợp để thu nhận Bromophenols từ rong đỏ Laurencia intermedia Yamada, Công thương, Số 20 - Tháng 11/2019, 206-212, 2019, (Vũ Lệ Quyên, Phạm Thị Hiền, Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[16] Thành phần loài, sinh lượng nguồn lợi rong biển ven đảo Trường Sa, Khánh Hòa, Nông nghiệp và phát triển nông thôn, Số tháng 12/2019, 71-81, 2019, (Nguyễn Thế Hân)
[17] Antidiabetic and antioxidant activities of red seaweed Laurencia dendroidea, Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, 2019, (Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[18] Đánh giá hoạt tính ức chế Enzyme α-Glucosidase của dịch chiết từ một số loài rong, Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản, Số 01/2018, 2018, (Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Minh)
[19] Recovery of protein hydrolysate and chitosan from black tiger shrimp (penaeus monodon) heads: approaching a zero waste process, J food Sci Technol (Journal of Food Science and Technology), 2017, (Phạm Thị Đan Phượng, Nguyễn Công Minh, Nguyễn Văn Minh, Nguyễn Thế Hân, Nguyễn Văn Hòa, Hà Thị Hải Yến, Trang Sĩ Trung)
[20] Nghiên cứu khả năng chống oxy hóa của dịch chiết rong nâu Sargassum Mcclureiin Vitro và ứng dụng để hạn chế sự oxy hóa lipid trên thịt cá thu xay, Khoa học & Công nghệ, Đại học Công nghiệp Hà Nội, số 43 (12/2017), 2017, (Nguyễn Thế Hân)
[21] Khả năng chống oxy hóa và ức chế enzyme tyrosinase của yến sào, Khoa học & Công nghệ Việt Nam, 2017, (Nguyễn Xuân Duy, Nguyễn Thế Hân)
[22] Optimization and harvesting of Microalgal Thalassiosira peseudonana biomass using chitisan prepared from shrimp shell waste, Asian Journal of Agricultural research, 2016, (Nguyễn Thế Hân, Trang Sĩ Trung, Nguyễn Công Minh, Trần Thị Lê Trang)