[1] Effect of the solvent concentration and pH on polyphenol, chlorophyll content, and antioxidant activity of Hydrocotyle asiatica grown in Southern Center, Vietnam, International Medical Journal, Volume 29, Issue 01, 2021, (Vũ Ngọc Bội, Ngô Đăng Nghĩa)
[2] The content of polyphenol and chlorophyll, and antioxidant activity of Centella
asiatica: Accumulation according to the growth times and their correlation, Sapporo Medical Journal, Volume 55, Issue 06, 2021, (Vũ Ngọc Bội, Ngô Đăng Nghĩa)
[3] Effect of various solvents and extraction methods on polyphenol, chlorophyll, and antioxidant activities of Centella asiatica grown in south-center, Vietnam, International Journal of Pharmaceutical Research, Vol 13, Issue3, 2021, (Vũ Ngọc Bội, Ngô Đăng Nghĩa)
[4] Isolation and structural identification of a new T1-conotoxin with unique disulfide connectivities derived from Conus bandanus, Journal of Venomous Animals and Toxins Including Tropical Diseases, 2020, (Nguyễn Bảo, Phan Thị Khánh Vinh, Ngô Đăng Nghĩa)
[5] Phân tích PEPTIDE trong nọc độc của ốc nón CONUS MARMOREUS ở vùng biển Khánh Hòa bằng LC MALDI-TOF MS, Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản, Số 01/2018, 2018, (Nguyễn Bảo, Ngô Đăng Nghĩa, Bùi Trần Nữ Thanh Việt, Phan Thị Khánh Vinh)
[6] “Nuoc Mam” Fish Sauce in Vietnam: A Long History from Popular Seasoning to Health Benefit Bioactive Peptides, Annals of Food Processing and Preservation (SciMedCetral), 2018, (Ngô Đăng Nghĩa, Trang Sĩ Trung, Phạm Văn Đạt)
[7] Effects of low–frequency ultrasound on heterogenous deacetylation of chitin, International Journal of Biological Macromolecules, 2017, (Ngô Thị Hoài Dương, Ngô Đăng Nghĩa)
[8] Thẩm định quy trình bất hoạt vi rút bằng FORMALIN trong sản xuất vắc xin cúm a/h7n9, Y học dự phòng, Tập 27, số 13 - 2017, 2017, (Ngô Đăng Nghĩa)